Myymme rantatontteja Näsijärven rannalta

Tutustu myytäviin rantakohteisiin tästä

Näsijärven rantakohteiden lisäksi tarjoamme myös kohteita pikkujärvien rannoilta. Lisäksi kauttamme voit löytää myös erikoisempia kiinteistökohteita. Suurin osa kohteistamme sijaitsee Parkkuun alueella. Olemme koonneet tietopaketin alueesta tähän.

Rantakohteemme sijaitsevat Parkkuussa Unnekiven alueella

Tutustu alueeseen tästä


Mökit/tontit sijaitsevat Näsijärven rannalla, noin 50 km Tampereelta pohjoiseen, luonnonkauniilla Parkkuun alueella. Veneellä Tampereelta Näsijärveä noin 30 km, Unnekivensalmen etelä- ja pohjoispuolella. Matkaa Kurun kirkonkylään, jossa ovat kauppa ym. palvelut, on noin 15 km. Alueella on hyvät marjastus-, sienestys-, kalastus- ja lenkkeilymahdollisuudet.

Tontit jakautuvat vapaa-ajan tontteihin, joista kaksi sijaitsee erämaa- ja kirjolohijärveksi kuvailtavan Junkkarinjärven rannalla, muut Näsijärven rannalla. Kaikki tontit ovat omarantaisia. 

Alueella on voimassaoleva rantakaava, jossa rakennusoikeus 120m2 +20m2. Parkkuuntien varressa on kolme etelään suuntautuvaa omakotitonttia Näsijärven järvinäkymällä, missä rakennusoikeus 250 m2. Näillä tonteilla on oikeus venepaikkaan ja uimarantaan, joihin etäisyys noin 100m.