Osta omaksi osa Näsijärven rantamaisemaa

Unnekiventie 100A, Ylöjärvi
45M2

mh+k+ph+sauna+ takkatupa
(kohde myyty)Tässä kohteessa tonttina on rinnetontti jossa ranta kohoaa töyräänä muodostaen näköalatasanteen. Myös rannassa on oma tasanteensa.  Tontilla kasvaa suuria mäntyjä jotka luovat upean tunnelman tontille. Etelään päin aukeava rantamaisema kylpee valossa koko päivän. Puhdasvetinen Näsijärvi kutsuu vesille. Matkaa Tampereen satamaan on 30 kilometriä ja autolla 50km. 

Ranta avautuu suoraan etelään. Näsijärven ranta koostuu tästä kohtaa aivan rannassa pienistä kivistä sekä hiekasta. Laiturin päässä on vettä noin puolitoista metriä. Rannassa ei ole vesikasvillisuuttta eikä piilokareja. Tontin koko on 2805m2 ja omaa Näsijärven rantaa on 40 metriä. 

Itse päärakennus on 1980 valmistunut pyöröhirsimökki jossa on makuuhuone, olohuone jossa takka sekä keittiö. Pesutiloista löytyy suihku sekä sauna.

Mökissä on kesäkäyttöinen vesijärjestelmä. Se toimii sähköpumpun ja lämminvesivaraajan avulla. Talossa on tämän avulla ns normaalit vesitoiminnot eli hanasta tulee kylmää ja kuumaa vettä, mutta talveksi pumppu pitää irrottaa. Koska vesi tulee järvestä se ei ole sellaisenaan suositeltavaa juotavaksi. Väliin voi tosin asentaa puhdistusjärjestelmän.
Viemäröinti on toteutettu ns rasvakaivolla ja imeytyskaivolla.

Rakennusoikeutta on yhteensä 120m2 ja sitä on vielä runsaasti jäljellä. Naapuritonttien osalta näkyvyyttä puolin ja toisin terassien välillä ei puuston takia ole. Tällä paikalla nautit luonnon rauhasta. Tutustu tarkemmin alueeseen tästä. 

Kiinteistötunnus: 980-468-6-11

Rakennusoikeus: Loma-asuntorakennusten korttelialue. Alueelle voidaan rakentaa, kullekin rakennuspaikalle loma.-asunto. Saunatilat saa rakentaa erilliseen rakennukseen, jolloin sen kerrosala saa olla enintään 25m2. Rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 120m2. Lisäksi voidaan rakentaa kerrosalaltaan enintään 20m2 suuruinen makuuaitta sekä varastorakennus.

Rakennusvuosi: 1980

Muut tilat: ulko wc sekä puuvarasto
  
Kunto: hyvä

Katto: Harjakatto jonka materiaali on pelti

Kodinkoneet: Liesi ja jääkaappi sekä kesävesipumppu

Pintamateriaalit: Seinät pyöröhirttä ja muut pinnat lautalattiaa sekä puupaneelikatto. Märkätiloissa betonilaatta.

 Lisätietoa alueesta tästä

Jos kiinnostuit ota rohkeasti yhteyttä. Kohteen esittelee itse myyjä, joten saatte parhaat tiedot itse kohteesta, sekä koko alueesta.


Tai soita 0400-788705