Nauti auringosta ja näköalasta

Unnekiventie 100B, Ylöjärvi
55M2

2mh+k+oh+sauna+kph+ iso terassi
 (myyty)

Tämän kohteen erityispiirteenä on upeat maisemat, jotka avautuvat rantatöyrään päälle rakennetulta isolta terassilta. Suuret männyt luovat upeat puitteet tälle tontille. Ranta avautuu suoraan etelään. Näsijärven ranta koostuu tästä kohtaa aivan rannassa pienistä kivistä sekä hiekasta. Laiturin päässä on vettä noin puolitoista metriä. Rannassa ei ole vesikasvillisuuttta eikä piilokareja. Tontin koko on 2225m2 ja omaa Näsijärven rantaa on 40 metriä. Matkaa Tampereelle tulee 30km vesitse ja autolla noin 50kilometriä. 

Itse päärakennus on 1983 valmistunut pyöröhirsimökki jossa on kaksi makuuhuonetta, olohuone jossa takka sekä keittiö. Pesutiloista löytyy pukuhuone, suihku sekä sauna. Tiloja on saneerattu uudenaikaiseksi. Kylpyhuoneen ja saunan lattia on vaihdettu uuteen ja tiloissa on lattialämmitys. Samalla on asennettu varaus pesukoneelle sekä asennettu suihku.  Myös toisen makuuhuoneen lattia on uusittu ja mökille on rakennettu terassi. 

Mökissä on kesäkäyttöinen vesijärjestelmä. Se toimii sähköpumpun ja lämminvesivaraajan avulla. Talossa on tämän avulla ns normaalit vesitoiminnot eli hanasta tulee kylmää ja kuumaa vettä, mutta talveksi pumppu pitää irrottaa. Koska vesi tulee järvestä se ei ole sellaisenaan suositeltavaa juotavaksi. Väliin voi tosin asentaa puhdistusjärjestelmän. 
Viemäröinti on toteutettu ns rasvakaivolla ja imeytyskaivolla.

Mökkiin on tulossa myös valokuitu kesällä 2020. 

Rakennusoikeutta on yhteensä 120m2 ja sitä on vielä runsaasti jäljellä. Naapuritonttien osalta näkyvyyttä puolin ja toisin terassien välillä ei puuston takia ole. Tällä paikalla nautit luonnon rauhasta. Tutustu tarkemmin alueeseen tästä.  

Kiinteistötunnus: 980-468-6-12

Rakennusoikeus: Loma-asuntorakennusten korttelialue. Alueelle voidaan rakentaa, kullekin rakennuspaikalle loma.-asunto. Saunatilat saa rakentaa erilliseen rakennukseen, jolloin sen kerrosala saa olla enintään 25m2. Rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 120m2. Lisäksi voidaan rakentaa kerrosalaltaan enintään 20m2 suuruinen makuuaitta sekä varastorakennus. 

Rakennusvuosi: 1983

Muut tilat: ulko wc sekä puuvarasto 

Kunto: hyvä

Katto: Harjakatto jonka materiaali on pelti

Kodinkoneet: Liesi ja jääkaappi sekä kesävesipumppu

Pintamateriaalit: Seinät pyöröhirttä ja muut pinnat lautalattiaa sekä puupaneelikatto. Märkätiloissa laattalattia. 

Jos kiinnostuit ota rohkeasti yhteyttä. Kohteen esittelee itse myyjä joten saatte parhaat tiedot itse kohteesta sekä koko alueesta. 


 Tai soita 0400-788705